Vaníliás sárgaborsó ital

„Hot Nuts Almonds”

25 perc
4-5 napig
1,3-1,5 liter

Hozzávalók

  • 40 g sárgaborsó (fél órára forró vízben áztatva)
  • 15 g kókuszreszelék
  • 1 tk vaníliakivonat / vaníliacukor / vaníliarúd belseje
  • hideg víz

 

 

Nézd meg a videót:
instagram
tiktok

Elkészítés

  1. Helyezd a sárgaborsót, kókuszreszeléket és vanília ízesítőt a szűrőkosárba. Csatlakoztasd a szűrőkosarat a készülék tetejére, és fordítsd el a záró nyílás irányába, hogy rögzüljön.
  2. Önts hideg vizet a készülék belsejében jelzett MIN (1300 ml) és MAX (1500 ml) sorok közé.
  3. Helyezd vissza a tetejét, ne aggódj, ha van egy kis rés a teteje és az alja között, ez azért van, hogy a főzés során kijöjjön a gőz.
  4. Csatlakoztasd a készüléket az áramforráshoz, és nyomd meg a „Mode” gombot a „Hot Nuts Almonds” program kiválasztásához, majd a „Start” gombbal indítsd el a folyamatot. Amikor a gép befejezte a munkát, sípolni fog.
  5. Húzzd ki az áramforrásból, és öntsd az elkészült növényi tejet egy légmentesen záródó tárolóedénybe.
  6. Hűtőben tárolva 4-5 napig áll el.

További Növényi italok

Vaníliás kókuszital

Kókuszital (kókusztej)

Fontos információ!

A 08.18. után leadott megrendeléseket, csak 08.25-én tudjuk postázni a szabadságolások miatt. Köszönjük a türelmed és a megértésed!

Hálánk jeléül egy 10% kedvezményt adunk ajándékba!

KUPONKÓD: HOLIDAY10

Cookie

Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.