1 ek hidegen sajtolt olaj (lenmagolaj, kendermagolaj, kókuszolaj, olívaolaj stb.)
1 ek eritrit
1 tk vanília kivonat vagy cukor
csipet só
hideg víz
Elkészítés
Helyezd a kesudiót és a rizst a szűrőkosárba. Csatlakoztasd a szűrőkosarat a készülék tetejére, és fordítsd el a záró nyílás irányába, hogy rögzüljön.
Önts hideg vizet a készülék belsejében jelzett MIN (1300 ml) és MAX (1500 ml) sorok közé.
Tedd a többi hozzávalót a hideg vízhez.
Helyezd vissza a tetejét, ne aggódj, ha van egy kis rés a teteje és az alja között, ez azért van, hogy a főzés során kijöjjön a gőz.
Csatlakoztasd a készüléket az áramforráshoz, és nyomjd meg a „Mode” gombot a „Raw Nuts Almonds” vagy „Hot Nuts Almonds” program kiválasztásához annak függvényében, hogy nyers növényi tejet vagy főzött növényi tejet szeretnél készíteni. Majd nyomd meg a „Start” gombot a folyamat elindításához. Amikor a gép befejezte a munkát, sípolni fog.
Húzd ki az áramforrásból, és öntsd az elkészült növényi tejet egy légmentesen záródó tárolóedénybe.
Hűtőben tárolva a nyers tej 2-3 napig, a főzött tej 4-5 napig áll el.
Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.