Krémes eperleves

"Smooth” program

25 perc
3 nap
1,3-1,5 liter

Hozzávalók

  • 500 g eper
  • 0,5 mk só csipetnyi
  • 3 ek eritrit
  • 200 ml rizs- vagy zab főzőkrém
  • 2 ek vanília pudingpor
  • víz (min-max jelzésig)

Elkészítés

  1. Pucold meg és darabold fel a hozzávalókat. Helyezd az előkészített hozzávalókat a készülékbe. Önts vizet a készülék belsejében jelzett MIN (1300 ml) és MAX (1500 ml) sorok közé. Helyezd vissza a tetejét.
  2. Csatlakoztasd a készüléket az áramforráshoz, és nyomd meg a „Mode” gombot a „Smooth” program kiválasztásához, majd a „Start” gomb megnyomásával indítsd el a folyamatot. Amikor a gép befejezte a munkát, sípolni fog.
  3. Húzd ki az áramforrásból a készüléket. A leves fogyasztásra kész.

További Levesek

Zellerkrémleves

Fahéjas almakrémleves

Almás céklakrémleves

Fűszeres paradicsomleves

Édesburgonya krémleves

Cookie

Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.